|   | 
  • Bülent Korkmaz'da Sona Gelindi


    Bülent Korkmaz'da Sona Gelindi
    Kayseri Erciyesspor ?da gözler Bülent Korkmaz'a çevrilirken genç teknik adamın Pazartesi Kayseri'ye gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor

    Kayseri Erciyesspor, önümüzdeki sezon mücadele edeceği Spor Toto Süper Lig'de güçlü bir kadro kurmak için çalış­malarını sürdürürken, teknik adam konusunun en geç pazartesi günü çözüleceği belirtiliyor.

    Görüşmelerini İstanbul'da sürdüren Kulüp Başkanı Ziya Eren, Bülent Korkmaz ile her konuda anlaştıklarını ve kısa süre içinde imza atacaklarını ifade et­mişti. Bu açıklamaya rağmen bir türlü sözleşme imzalanamayan Bülent Korkmaz'ın buna rağmen transferde önemli bir rol oynadığı belirtiliyor. İstediği oyuncuları yönetime bildiren ve iç transfer konusun dada fikirlerini başkan Ziya Eren ile paylaşan Bülent Korkmaz' ın pazartesi günü Kayser­i'ye gelebileceği belirtiliyor.

    Teknik Direktör hikmet Karaman ile yollarını ayırmasına rağmen alacakları ödenmediği için sö­zleşmesini feshetmeyen tecrübeli hocanın alacakları ödenir öden­mez sözleşmesi feshedilecek ve Bülent Korkmaz ile sözleşme imzalanacak. Şimdi Erciyesspor camiasında nefesler tutulmuş Bü­lent Korkmaz'ın yolu özleniyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.