|   | 
  • Bülent Yıldırım Kayserilileri üzdü


    Bülent Yıldırım Kayserilileri üzdü
    Kayserispor Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız, Beşik karşılaşmasının hakemi Bülent Yıldırım'ın tüm Kayserilileri üzdüğünü ifade etti.

    Kayserispor Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız, "Kayserispor, sezon başından bu yana bir iki karşılaşma hariç, geriye kalan maçlarda çok iyi bir oyun sergilendi. Beşiktaş maçında da bunun bu şekilde olduğu gayet açık. Kayserispor, Beşiktaş karşılaşmasında çok iyi bir oyun oynadı. Tüm istatistiklerde Kayserispor'un iyi oynadığını gösteriyor ama sonuç gelmedi" dedi.

     

    "Maçın hakemi olan Bülent Yıldırım, karşılaşmayı adil bir şekilde yönetmedi" diyen Yıldız, "Kayserili olması sebebiyle özel bir talep de olmadı. Adil bir yönetim sergilemedi. Kayserili olan bir hakem, bütün Kayserilileri üzdü" diye konuştu.

     

    Transfer konusunda Teknik Direktör Tolunay Kafkas'ın hazırlayacağı raporu beklediklerini söyleyen Yıldız, "Teknik Direktörümüz Tolunay Kafkas, yönetime bir rapor hazırlayacak. Hangi mevkilerde eksik kaldığımız konusunda hazırlanacak olan rapor yönetim kuruluna sunulacak. Yönetim bu rapor doğrultusunda transfer için kolları sıvıyacak.

     

    Bu konuda Teknik Direktör Tolunay Kafkas'ın raporunu bekliyoruz" ifadesinde bulundu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.