|   | 
  • Bunalıma giren kadın intihar etmek istedi


    Bunalıma giren kadın intihar etmek istedi
    Kayseride bunalıma giren G.T. isimli kadın (34) inşaat halindeki binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. G.T polisin uzun süren ikna çalışması neticesinde intihar için çıktığı binadan indirildi.

    Olay Melikgazi ilçesi Esentepe Girne Şehitler Mahallesindeki 8 katlı bir inşaatın çatı katında meydana geldi. İddiaya göre bir süredir bunalım içinde olan G.T intihar için inşaatın çatısına çıktı. Kadını bina çatısında görenler durumu polise ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çatıda intihar girişiminde bulunan kadını uzun süre ikna etmeye çalıştı. İtfaiye ekipleri hava yastığı açarak olası intihar girişimine karşı tedbir aldı. G.T bir saat süren ikna çalışmalarının ardından intihardan vazgeçti. Sağlık muayenesi yapılan kadın, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.