|   | 
  • Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen Dsi? Ye Teşekkür Etti


    Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen Dsi? Ye Teşekkür Etti
    Bük Deresi ve keser deresi duvar ve kenar betonlarından sonra kenar koruma çitleri de olumsuz hava şartlarına rağmen bitirildi.Bünyan Belediyesi ve Devlet Su İşleri Kayseri Bölge Müdürlüğü tarafından koordineli olarak yürütülen Keser deresi...

    Bük Deresi ve keser deresi duvar ve kenar betonlarından sonra kenar koruma çitleri de olumsuz hava şartlarına rağmen bitirildi.

    Bünyan Belediyesi ve Devlet Su İşleri Kayseri Bölge Müdürlüğü tarafından koordineli olarak yürütülen Keser deresi ve Bük deresi Islah ve betonlama çalışmaları bitirildikten sonra kenar betonlama ve koruma çitleri bitirildi.

    Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, "Koruma çitleri bitirildikten sonra güzel bir görünüm kazanan Bük ve Keser deresi, peyzaj çalışmalarında başta D.S.İ bölge Müdürümüze, Şube Müdürlerimize ve emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ediyorum" dedi. Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, ?Bünyan gün geçtikçe değişiyor güzelleşiyor. Yoğun kış şartlarına rağmen tüm çalışmalar 24 saat esasına göre devam ediyor. Şuan kış şartları nedeni ile ara verdiğimiz Bük deresi ve Keser deresinde çalışmalar Nisan ayı itibarı ile devam edecek. Duvar kaplamaları yapıldıktan sonra Mayıs ayı itibari ile de ahşap yaya köprüleri ile çok daha farklı bir görünüm kazanacak olan Bük deresi çok daha güzel olacak" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.