|   | 
  • Bünyan Belediye Başkanı'ndan önemli hatırlatma


    Bünyan Belediye Başkanı'ndan önemli hatırlatma
    Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Emlak Vergisi birinci taksiti yatırma süresinin 29 Mayıs 2015 Cuma günü sona ereceğini hatırlattı.

     
    Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Emlak Vergisi birinci taksiti yatırma süresinin 29 Mayıs 2015 Cuma günü sona ereceğini hatırlattı. 

    Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Emlak Vergisi birinci taksiti yatırma süresinin 29 Mayıs 2015 Cuma günü son bulacağını hatırlatarak, Yasa gereği vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için emlak vergilerinin ilk taksitlerini son günden önce ödemeleri gerektiğini söyledi.

    Vatandaşların mağdur olmamaları adına hatırlatma gereği duyduklarını ifade eden Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu,?? Vatandaşlarımız Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin ilk taksitlerini 29 Mayıs günü mesai bitimine kadar Bünyan Belediyesi veznelerinde gerçekleştirebilecekleri gibi, ödemeler Ziraat Bankası üzerinden havale yoluyla da yapılabilecek. Mükelleflere ödeme kolaylığı sağlayan belediyemiz, hemşehrilerimize kredi kartıyla ödeme yapma imkânı sunuyor?? dedi.

    Başkan Şinasi Gülcüoğlu yatırılan her kuruş verginin vatandaşlara hizmet olarak geri döneceğini belirterek, Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin ikinci taksit ödemelerinin ise, Kasım ayında gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.