|   | 
  • Bünyan'da trafik kazası: 1 ölü


    Bünyan'da trafik kazası: 1 ölü
    Bünyan İlçesi Sivas Kayseri karayolunun 39.km'sinde Sultanhanı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında Selçuk S (31) hayatını kaybetti.

     
    Edinilen bilgiye göre, olay M.A yönetimindeki 34 LZ 7689 plakalı otomobilin Sivas Kayseri karayolunun 39.km sine geldiği sırada çöp dökmek için yol kenarında bulunan Selçuk S.'ye çarptığı öğrenildi. Kazada evli ve 2 çocuk babası Selçuk S (31) hayatını kaybetti.

    Olay ile ilgili olarak Bünyan Cumhuriyet Savcısı Mustafa Başara olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Olay ile ilgili olarak görevlilerden bilgi alan savcı Başara inceleme işleminin ardından olay yerinden ayrıldı. Yaralı olduğu düşüncesiyle önce Sarıoğlan Devlet Hasatanesi'ne kaldırılan Selçuk S (31) nin cenazesi daha sonra Bünyan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan işlemlerin ardından şahsın cesedi otopsi yapılmak üzere Kayseri Adli tıp Kurumu'na gönderildi.

    Gözaltına alınan otomobil sürücüsü M.A. hakkında ise soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.