|   | 
  • Büyükşehir Belediyesi moral etkinliklerine devam ediyor


    Büyükşehir Belediyesi moral etkinliklerine devam ediyor
    Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Spor A.Ş., koronavirüs sürecinde evlerinde kalmak zorunda olanlar için farklı mahallelerde gerçekleştirdiği moral etkinliklerine devam ediyor.


    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Spor A.Ş.’nin Kılıçaslan Mahallesi’ndeki etkinliklerine katıldı. Etkinlikleri balkon ve pencerelerinden takip eden vatandaşlara seslenen Başkan Memduh Büyükkılıç, koronavirüs ile mücadele sürecinde kurallara uyarak salgının önlenmesine büyük destek veren vatandaşlara teşekkür etti. Kurallara uyulmaya devam edildiği sürece Kayseri’nin bu süreci en az sıkıntıyla atlatan il olabileceğini dile getiren Başkan Memduh Büyükkılıç, "Allah’ın izniyle bu sıkıntıları aşacağız. Yeter ki birbirimize ve ülkemize sahip çıkalım. Yavrularımızın geleceği için hep beraber gayret göstereceğiz. Ülkemizle, Cumhurbaşkanımızla, sağlık ordumuzla, güvenlik güçlerimizle, zabıtamızla, belediye çalışanlarımızla gurur duyuyoruz. Birbirimize sahip çıktığımızda daha da güçlü olacağız" şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.