|   | 
  • BÜYÜKŞEHİR'DEN ÇİFTE İHALE


    BÜYÜKŞEHİR'DEN ÇİFTE İHALE
    Kayseri Büyükşehir Belediyesi Yapı Kontrol ve Fen İşleri Daire Başkanlıklarınca iki ayrı ihale yapıldı.

     Büyükşehir Belediyesi'nde günün ilk ihalesi Yapı Kontrol Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirildi. Yaklaşık maliyeti 258 bin 686 lira olan Tavukçu Mahallesi Kentsel Tasarım Alanı İçerisindeki 9 Nolu Parselin Rekonstrüksiyonu İşinin ihalesine iki firma katıldı. Firmalardan; Çağ Restorasyon 192 bin 648 TL, İşsan İnşaat ise 196 bin 504 TL teklif verdi. Verilen teklifler değerlendirildikten sonra kazanan firma açıklanacak.
    Günün ikinci ihalesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapıldı. Erciyes Master Planı Dahilindeki Tekir Kapı Bölgesine Açık Otopark ile Hisarcık Kapısında Bulunan Sosyal Tesis Etrafında Çevre Düzenlemesi Yapılması İşinin ihalesine dört firma katıldı. Yaklaşık maliyeti 364 bin 819 lira olan ihalede; Yüceller İnşaat 421 bin, Başaran İnşaat 426 bin, Mustafa Cingöz 474 bin ve Mustafa Mutugan 494 bin TL teklif verdi. Kazanan firma teklifler değerlendirildikten sonra açıklanacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.