|   | 
  • Büyükşehir Günde 6 Yangına Müdahale Etti


    Büyükşehir Günde 6 Yangına Müdahale Etti
    Büyükşehir Belediyesi İtfaiye teşkilatı 2013 yılında ortalama her gün 6 yangına müdahale etti. İtfaiye ekipleri ayrıca 699 kurtarma operasyonuna imza attı.Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri 2013 yılında toplam 2 bin 125 yangına müdahale...

    Büyükşehir Belediyesi İtfaiye teşkilatı 2013 yılında ortalama her gün 6 yangına müdahale etti. İtfaiye ekipleri ayrıca 699 kurtarma operasyonuna imza attı.

    Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri 2013 yılında toplam 2 bin 125 yangına müdahale etti. Günlük ortalama 6 yangına müdahale eden itfaiye ekipleri ayrıca 699 da kurtarma operasyonuna katıldı. Yangının yanı sıra, kaza, intihara teşebbüs gibi farklı olaylarda kurtarma operasyonuna katılan ekipler 667 kişiyi sağ olarak kurtardı.

    Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı ayrıca yıl boyunca eğitim faaliyetleri de düzenledi. 2013 yılında toplam 172 eğitim ve tatbikat yapan itfaiye teşkilatı başta öğrenciler olmak üzere vatandaşların yangını önleme ve yangına müdahale konusunda bilinçlenmesi sağlandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.