|   | 
  • Büyükşehir, ‘Kaza Geliyorum’ Demeden Tedbir Aldı


    Büyükşehir, ‘Kaza Geliyorum’ Demeden Tedbir Aldı
    Yaptığımız haber ses getirdi, belediye bir yön levhası daha koydu

    Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’ndan Hulusi Akar Bulvarı’na geçişi sağlayan altgeçitteki tehlikeye dikkat çeken haberimiz ses getirdi. Büyükşehir Belediyesi, altgeçit çıkışında aniden ikiye ayrılan yol konusunda sürücüleri uyarmak amacıyla daha erken görünür bir noktaya yön levhası koydu.

    “Kaza Geliyorum Diyor” başlığı ile verdiğimiz haberde, Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni açılan Hulusi Akar Bulvarı Altgeçidi’nin virajlı olması ve çıkışında yolun aniden ikiye ayrılması nedeniyle sürücülerin zor durumda kaldığını ve yaptıkları ani frenler ve yön değiştirme gayretleri yüzünden kazalara davetiye çıkartıldığını ifade etmiştik.

    Haberimizin ardından altgeçitte yeni bir düzenleme yapan Büyükşehir Belediyesi, çıkıştan daha ön tarafta bir noktaya yeni bir yön levhası koyarak sürücüleri bilgilendirme yoluna gitti.

    Yolun çıkışta ikiye ayrıldığını ve takip edilecek güzergah bilgilerini gösteren yön levhası ile Hulusi Akar Bulvarı Altgeçidi daha güvenli hale gelmiş oldu.  



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.