|   | 
  • Büyükşehir Meclisi Toplandı


    Büyükşehir Meclisi Toplandı
    Büyükşehir Belediye Meclisi toplanarak gündeminde bulunan toplam 63 maddeyi karara bağladı.

     Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı için Meclis Başkan Vekili Mehmet Savruk başkanlığında toplandı. Toplantıda öncelikle merkez ilçe belediyelerinin 2014 mali yılı performans program teklifleri ile 2014 yılı bütçeleri, ardından da Büyükşehir Belediyesi'nin 2014 mali yılı gelir tarifesi görüşüldü. Söz konusu maddeler Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi.
    Ağırlıklı olarak imar plan tadilatlarına ilişkin konuların yer aldığı meclis toplantısında ayrıca Erciyes'in ağaçlandırılması için yetki alınmasına yönelik de bir karar alındı. Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezinde mülkiyeti belediyeye ait alanlarda ağaçlandırma çalışması yapılması için Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü ile protokol yapılacağı belirtildi ve protokolün imzalanması için Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Cengiz Tekinsoy'a yetki verildi. Meclis toplantısında ayrıca toplu taşıma entegrasyonunun sağlanması için 16 otobüsün alınıp Ulaşım A.Ş. tarafından şehir için hatlarda çalışması yönünde de karar alındı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.