|   | 
  • Çalışanlarımızın Sabırlı Ve Umutlarını Yitirmemelerini Temenni Ediyoru


    Çalışanlarımızın Sabırlı Ve Umutlarını Yitirmemelerini Temenni Ediyoru
    Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Levent Benli, Şeker İş Sendikası ile yapılan toplu iş sözleşmesi ile ilgili olarak, ?Sendika temsilcileri ile yapılan toplu iş sözleşmesinde sonuca yaklaşmaktayız. Çerçeve belli oldu? dedi.

     Şeker İş Sendikası ile yaptıkları toplu iş sözleşmesi hakkında bilgiler veren Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Levent Benli, şeker fabrikasında çalışan işçilere endişelenmemeleri yönünde çağrıda bulundu. Benli ayrıca, ?Kayseri Şeker Fabrikası 25. dönem toplu iş sözleşmeleri Mart ayından bu yana kesintisiz olarak devam etmektedir. Bununla ilgili mutlu sona da yaklaşmak üzereyiz. Dün itibariyle Ankara?da Şeker İş Genel Merkezinde Şeker İş Genel Başkanlığı ve Sekreterliği ile son toplantımızı yaptık. Oldukça olumlu gelişmeler var. Sendika temsilcileri ile yapılan toplu iş sözleşmesinde sonuca yaklaşmaktayız. Çerçeve belli oldu. Belli olmayan bir tek ücret konusu kaldı. İnşallah son teklifimizi yaptık. Salı ya da Çarşamba günü çalışılarak son noktayı koymak üzereyiz. Bizler öncelikle çalışanlarımızın sabırlı olmalarını, umutlarını yitirmemelerini temenni ediyoruz. Çünkü şeker sektöründe Türk şeker, Konya şeker, Amasya şeker, Adapazarı şeker, bunların hepsinden en fazla ücreti şirketimiz veriyor. Şuanda yine bunların hepsinden en iyi teklifin bizim olduğunu biliyoruz. Biz bu konuda oldukça hassasız? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.