|   | 
  • Camiler ve Din Görevlileri Haftası


    Camiler ve Din Görevlileri Haftası
    İncesu ilçesinde Camiler ve Din Görevlileri Haftası programı düzenlendi

     İncesu ilçesinde "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında program düzenlendi.

    İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen programda İl Müftü Vekili Mahmut Taşyapan, İncesu Kaymakamı Ercan Öter, Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, İlçe Müftüsü Salih Sezik, Melikgazi,Yeşilhisar ve Hacılar müftüleri, İncesu daire amirleri, müftülük personeli ve eşleri katıldı.

    İlçe Müftüsü Salih Sezik, programda yaptığı konuşmasında, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı bir çok etkinlikle kutlayacaklarını söyledi.

    Sezik, Hafta kapsamında 4 Ekim 2013 Cuma  günü de öğle namazından önce Karamustafa Paşa  Ulu Camisi'nde camilerin yapımında emeği geçen ve vefat etmiş vatandaş ve görevlilerimizin ruhuna ithafen mevlit okunup vatandaşa ikramda bulunulacak. Herkesin bu önemli gün ve haftasını kutluyorum'' ifadelerine yer verdi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.