|   | 
  • Canan Bayram ; Hedefler ve hayaller…


    Canan Bayram ; Hedefler ve hayaller…
    Hedeften söz ederken öncelikle neyi ya da neleri, hangi şartlarda hangi vakitte istediğinizi, nelerden vazgeçebileceğinizi bilmeniz gerekiyor.

    Hayatta hiçbir şeyin garantisi olmadığına göre hangi kulvar da olursanız olun “belirlenen hedefe ulaşılır” diye bir kural yoktur.

    Hayat zaten hayal edip ulaşamadığımız değil midir?

    Dolayısıyla hedef belirlerken sadece hayal etmek yetmez, sadece telaffuz etmekle de olmaz…

    Kayserispor’un geçtiğimiz yılın başından bugüne kadar olan süreçte neler yaşadığını, nereden nerelere geldiğini en iyi bilenlerdenim.

    Dünü çabuk unutuyoruz, sorunları çözmek yerine üzerini örtüyoruz, günü yaşayıp göz boyarken geleceğe doğru ilerlerken kara bulutları görmezden geliyoruz.

    Hedefler ve hayaller üzerine karaladığımız bu girizgah’tan sonra Kayserispor’a bakıyorum…

    Dün nerede olduğu, bugüne nasıl geldiği, yarın için ne düşündüğüne bakıyorum…

    Birilerini dinliyorum… İçlerinde desteklisini de desteksizini de görüyorum bol keseden atanların…

    Lafla peynir gemisini yürütenleri görüyorum, rüyalar alemine dalıp, uyur- gezer dolaşanlara rastlıyorum caddelerde…

    Şampiyonluk üzerine türkü yazan aşıkları, çamur olup etrafa bulaşanları da…

    İşin üzücü tarafı ise dinlediklerimin gerçekle yüzleşmekten kaçıyor olmaları…

    Geçtiğimiz sezon bir önceki dönemin ortasında kapısına kilit vurulmak üzereyken darağacından alınan bir takımın hedefini şampiyonluk olarak göstermek ne kadar sığ bir düşünce ise, Fenerbahçe galibiyeti sonrasında da aynı türküyü tekrarlamak, hayal tacirliği yapmakla eş sdeğerdir.

    Göztepe’yi de Konya’yı da devirse, böylesine büyük bir hedeften bahsedilemez.

    Sınırlı bir kadrosu, sınırlı bütçesi var, daha doğru dürüst alt yapısı yok, geçmişten bugüne sarkan mali bir açık, CAS’ta bekleyen dosyalar, sürpriz bakiyeler, sürpriz alacaklıları varken…

    Kasım ayında yapılacak mahkemenin sonucunda transfer yasağı alma ihtimali yüksekken, söyler misiniz bana siz hangi hedeften bahsediyorsunuz?

    Kaldı ki takımın gücü ve sahaya yansıttıkları ortadayken biraz ayağımızı yere basalım, biraz haddimizi bilelim. Bırakın tesislerin üzerinden her gün geçen uçakları, kargalar dahi gülüyor hayalcilerin hayallerine…

    Kayserispor’un yaşatılması için, ligdeki devamlılığını sürdürebilmesi için bu şehrin her türlü şartta takımına sahip çıkması gerek.

    Bol keseden atanları bir kenara bırakıp, şehrin havasını teneffüs eden herkesin, sarı kırmızı ruhunu canlandırmak için taşın altına elini-kolunu koyması şart.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.