|   | 
  • Caner Akdemir Aday Adaylığından Çekildi


    Caner Akdemir Aday Adaylığından Çekildi
    AK Parti?den Özvatan Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusunda bulunan Caner Akdemir, aday adaylığından çekildiğini açıkladı.Halen Küpeli Kasabası Belediye Başkanı olan Caner Akdemir, 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde...

    AK Parti?den Özvatan Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusunda bulunan Caner Akdemir, aday adaylığından çekildiğini açıkladı.

    Halen Küpeli Kasabası Belediye Başkanı olan Caner Akdemir, 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Özvatan Belediye Başkanlığı aday adaylığı için AK Parti?ye başvurmuştu. Caner Akdemir, yaptığı açıklamasında, ?Özvatan Belediye Başkanlığı için aday adaylığında bulunmuştum. Aday adaylığından çekiliyorum? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.