|   | 
  • Çarşı Esnafına Müjde


    Çarşı Esnafına Müjde
    Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, seçim çalışmaları kapsamında Gazioğlu Çarşısı esnaflarını ziyaret etti.

     Şehrin en işlek noktalarından biri konumundaki Bankalar Caddesi üzerinde bulunan ve genellikle kuyumculukla uğraşan esnafların yoğunlukta olduğu Gazioğlu Çarşısı?na giden Başkan Büyükkılıç, burada işletme sahipleri tarafından sevgi gösterileri ile karşılandı.
    Gezisi sırasında kendisine getirilen çay ve kahve ikramını da geri çevirmeyen Başkan Büyükkılıç, esnafların bu jestine ise tatlı ikram ederek karşılık verdi. Çarşı içerisinde bulunan esnaflarla tek tek tokalaşarak gönüllerini alan Başkan Büyükkılıç, esnafların ekonomin bel kemiği durumunda olduğunu söyledi. Şehrin gelişmesinde ve kalkınmasında en önemli rolü esnaf kesiminin üstlendiğini kaydeden Başkan Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak bu bölgelerdeki hareketliliğin artırılması yönünde projeler geliştirdiklerini belirterek;
    ?520 bini aşan nüfusu ile Kayseri?mizin en büyük metropol ilçesi konumundaki Melikgazi ilçemiz, her geçen gün gelişiyor ve güzelleşiyor. Yaratılmışların en şereflisi insandır felsefesi ile hareket ederek, ayrımcılık yapmadan hizmetlerimizi şehrimizin her noktasına ulaştırıyoruz. Amacımız, daha huzurlu, daha gelişmiş ve daha güzel bir şehirde insanlarımızın huzur içerisinde el ele, gönül gönüle dayanışma içerisinde yaşamasıdır. Bu doğrultuda ekonomimizin bel kemiğini oluşturan esnaflarımızın işlerini daha elverişli bir ortamda sürdürebilmeleri amacıyla çeşitli projeler geliştiriyoruz. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalara ek olarak, önümüzdeki süreçte de şehrin en işlek noktalarından biri konumundaki Bankalar Caddemiz?deki esnaflarımızın işlerine katkı sağlamak ve bölgedeki hareketliliğin artırılması adına bir dizi proje geliştireceğiz? dedi.
    Başkan Büyükkılıç, gezi sonrası çarşı esnafı ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.