|   | 
  • Cezaevindeki Dilan Polat mektup gönderdi


    Cezaevindeki Dilan Polat mektup gönderdi
    5 Kasım'da kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamalarıyla tutuklanan Dilan Polat, gazeteci İsmail Saymaz'a avukatı aracılığıyla yazdığı bir mektupla suçlamalar karşısında çaresiz olduğunu ve bu nedenle büyük üzüntü içinde olduğunu ifade etti.

    Saymaz, Dilan Polat'a davayla ilgili sorular gönderdi. Gelen sorulara yanıt olarak bir mektup yazan Polat, zaman kısıtlılığı nedeniyle soruların tamamına cevap veremediğini belirtti.
     
    Mektubunda, özellikle çocuklarını görememenin büyük bir üzüntü kaynağı olduğunu dile getiren Polat, haksız suçlamalara karşı çaresizlik içinde olduğunu ifade etti. Ayrıca, içerideki ve dışarıdaki hayatının büyük bir zıtlık gösterdiğini ve son günlerde hayatın cilvesine inandığını söyledi.
     
    Dilan Polat, İsmail Saymaz'ın sorularına ilerleyen günlerde cevap vereceği bir mektup yazma sözü verdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.