|   | 
  • CHP Genel Merkezi’ne ‘Sınır Namustur’ afişi asıldı


    CHP Genel Merkezi’ne ‘Sınır Namustur’ afişi asıldı
    CHP'nin Genel Merkez Binasına, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Afgan mültecilere yönelik açıklamalarında yer alan, "Sınır Namustur" sözünün yer aldığı afiş asıldı.

    Cumhuriyet Halk Partisi Ankara’daki genel merkez binasına Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının bulunduğu ‘Sınır Namustur’ yazılı bir afiş astı.

    Aynı cümle, parti genel merkezindeki dijital ekranlara da yansıtılırken, Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabına da sabitlendi.

    Kemal Kılıçdaroğlu geçen hafta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, sınırlara yönelik, “yolgeçen hanı değildir” açıklamasını anımsatarak, “Peki 1 milyona yakın Afgan göçmen hangi sınır kapısından geçerek geldiler Türkiye'ye? Karakollar birbirini görüyorsa, kameralar birbirini görüyorsa bütün sınır boyunca, 1 milyona yakın Afgan nasıl geldi? Nasıl geçti?” diye sormuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.