|   | 
  • CHP İL BAŞKANLIĞI MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINI TANITTI


    CHP İL BAŞKANLIĞI MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINI TANITTI
    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programda, 25. dönem milletvekili aday adayları kamuoyuna tanıtıldı.

     


    Şehir Tiyatrosunda düzenlenen programda CHP milletvekili aday adaylarını kamuoyuna tanıttı. Tanıtım toplantısına yoğun katılım oldu. Tanıtım toplantısında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mustafa Ayan, "Bugün 7 Mart 2015 Cumartesi aday adaylarımızı kamuoyunun önüne çıkardık. Sayın basınımızın aracılığıyla Kayseri hakkına tanıtmayı hedefliyoruz. 15 tane ön seçimle girecek 21 Mart'ta ki ön seçime girecek adayımız var. 7 arkadaşımızda kontenjan adayı oldular. Biliyorsunuz ikinci sıra kontenjan adayı olacak. Bunun kararını genel merkez verecek ama büyük ihtimalle 21 Mart'ta ki ön seçim listesi etkili olacak kanaatindeyim? dedi.

    Ayan, "Sonrasında da ilk dokuzumuz belli olacak. Yani adaylarımız kesinleşecek ve artık tamamen halkın önüne çıkacak. Şimdi çalışmalar biraz örgüte yönelik ama 9 kişilik aday listemiz belli olduktan sonra kamuoyunun önüne çıkmaya başlayacağız. Caddelerde trende otobüste inanın Kayseri?de olağanüstü bir ilgi var artık milletin AKP iktidarından bıktığı görülüyor. CHP bir teveccüh var soruyorlar ne yapacaksınız şuana kadar bizimle hiç ilgilenmeyen varlığımızdan bile haberdar olmayan yurttaşlarımızın bizimle ilgilendiğini görüyorum? diye konuştu.

    Sözlerini sürdüren Ayan, "Adaylarımız çok donanımlı, bilgili, dolu dolu arkadaşlarımız. Bu da kamuoyunun dikkatini çekiyor. Demokratik bir uygulamadır. Biz önce partimiz içinde adayları belirleyeceğiz. Bu dönem sanırım AK Parti iktidarı gidiyor ve Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı başa geliyor. Bu bir bayramdır, coşkudur. Ben bugün bu bayramı burada görüyorum? şeklinde konuştu. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.