|   | 
  • CHP KADIN KOLLARI ATAĞA GEÇTİ


    CHP KADIN KOLLARI ATAĞA GEÇTİ
    Cumhuriyet Halk Partisi'nde yaklaşan seçimler öncesi Kadın kolları atağa geçti. İl Yönetim Kurulu ile düzenlenenm koordinasyon toplantısında, önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalar gözden geçirildi.






    Cumhuriyet Halk Partisi'nde yaklaşan seçimler öncesi Kadın kolları atağa geçti. İl Yönetim Kurulu ile düzenlenenm koordinasyon toplantısında, önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalar gözden geçirildi.

    Melikgazi İlçe Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya İl Başkanı Mustafa Ayan, İl kadın Kolları yöneticileri, Melikgazi ve Kocasinan Kadın kolları yöneticileri ile parti gönüllüleri katıldı. Topblantıda konuşan İl Başkanı Mustafa Ayan, Haziran seçimlerinde CHP'yle kadınların zafger getireceğine inandıklarını belirterek, "Diğer siyasi oluşumların hali ortada. Kadını yok sayanr polikalarla çıkıyorlar halkın huzuruna. Oysa Cumhuriyetçi, çağdaş, laik Türk Kadınının toplumdaki konumu tehlikede. Kadını eve hapsetmek ve kocasına hizmet etmesi için her türlü girişim onrtaya konuluyor. Biz Türk Kadınının, toplumda erkeklerle kol kola ülke sorunlarının üzerine giden, ülke yönetiminde söz sahibi olan bir kimlik kazanmasının mücadelesini veriyoruz. Kadınlarımız bu seçimlerde bu anlamda bir tercih ile karşı karşıya kalacak. Ya evine kapanmayı ve eşine hizmeti tercih edecek. Ya çağdaş bir birey olarak, 'Bu ülkenin geleceğinde ben de söz sahibi olmak istiyorum' diyecek. Bu nedenle Kadın kolladrımızın bu anlamdakı sorumluluğu çok daha fazla. Kadınlara Cumhuriyet halk Partisi'nin kadın sorunlarına bakışını kelime kelime, cümle cümle anlatması gerekiyor. Zaten başlattıkları etkin çalışmaları ile kadınlarımız bizden daha önde gidiyor ve bu bizi hayli muitlu ediyor" dedi.

    Toplantının basına kapalı bölümünde ile, özellitkle Melikgazi Kadın Kolları tarafından yapılan mahalle toplantılarında elde edilen sonuçlar masaya yatırıldı, önümüzdeki günlerde kadınların daha etkin çalışmalar gerçekleştirmesi için gereken düzenlemeler gözden geçirildi.

     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.