|   | 
  • CHP’den sandık güvenliği açıklaması


    CHP’den sandık güvenliği açıklaması
    CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Devrim Barış Çelik, "CHP'nin seçim sistemi konusunda tüm vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Biz seçim güvenliğiyle ilgili gerekli tedbirleri aldık.''

    Çelik, şunları kaydetti:
     
    - Seçimin ilk turunda kullanılan teknolojik altyapıyla ve sistem mimarisiyle ilgili olarak, göreve geldiğimiz günden itibaren Türkiye’nin saygın uzmanlarıyla fikir alışverişinde bulunduk ve gelen tüm önerilerle ilgili aksiyon aldık.
     
    - Veri güvenliğini ve veri hızını arttırmaya yönelik yeni nesil teknolojilerle sistem mimarimizi güncelledik.
     
    - Ayrıca sandık sonuçlarının anlık analizleri için yapay zeka teknolojilerini sistemimize entegre ederek sandık sonuç takip sistemimizi güncelledik.
     
    - Güncellediğimiz teknolojik altyapımız, şu anda alanında uzman kişiler tarafından test ediliyor. CHP’nin seçim sistemi konusunda tüm vatandaşlarımızın içi rahat olsun.
     
    - Biz seçim güvenliğiyle ilgili gerekli tedbirleri aldık. Siz sandığa gelin, oyunuzu kullanın ve gerisini CHP’ye ve Millet İttifakı’na bırakın.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.