|   | 
  • Cinsel istismarda bulunan öğretmene 16 yıl 8 ay hapis cezası


    Cinsel istismarda bulunan öğretmene 16 yıl 8 ay hapis cezası
    Kayseri’de evinde ders çalıştırırken öğrencilere cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen öğretmen hakkında 16 yıl 8 ay hapis cezası verilirken, cezanın uygulaması için Yargıtay kararı beklenecek.

    Edinilen bilgiye göre, 9 Haziran tarihinde M.K. (44) isimli öğretmenin Beyazşehir Mahallesi Gesi Caddesi'ndeki evinde M.B. (12) ve G.K.’ye (10) ders çalıştırırken, cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla şikayette bulunuldu. Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuksuz yargılanan sanık M.K., “Elimden geldiğince çocuklara yardımcı olmaya çalışıyorum, suçsuzum. Beratımı istiyorum” dedi. Öğrenciler ise öğretmenin kendilerini ders çalıştırırken vücutlarını ellediğini iddia etti.

    Yapılan yargılama sonrasında mahkeme heyeti her mağdur için öğretmen M.K.’ye 8 yıl 4 ay, toplamda 16 yıl 8 ay hapis cezası verdi. Kararın uygulanması için Yargıtay’ın kararının beklendiği öğrenildi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.