|   | 
  • Çocuğa Yönelik Şiddetin Önlenmesi Projesi


    Çocuğa Yönelik Şiddetin Önlenmesi Projesi
    Özel Öğretim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Çocuğa Yönelik Şiddetin Önlenmesi Projesi kapsamındaki ikinci çalıştay Kayseri'de gerçekleştirilecek.

    Avrupa Birliği tarafından da desteklenen çalışta, Kayseri Grand Eras Otel'de gerçekleştirilecek. Çalıştaya, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü yöneticileri, politika çalışma grubu üyeleri, teknik destek ekibi ve akademisyenlerin yanı sıra 5 proje pilot ili Adana, Çorum, Gaziantep, Malatya ve Kayseri'den öğretmenler, ilgili kamu kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve yerel medya temsilcilerinden oluşan toplam 70 kişi katılacak.

    Toplantıda, eğitim ortamında şiddetin önlenmesi konusunda ilgili kurumların aktif işbirliğinin sağlanmasına yönelik tedbirler ve buna ilişkin görüş ve çözüm önerileri dile getirilecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.