|   | 
  • Çolakbayrakdar: "6 bin iaşe paketi dağıttık"


    Çolakbayrakdar:
    Kocasinan Belediye Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, sosyal belediyecilik kapsamında paylaşmak ve dayanışmak, ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla 6 bin iaşe paketi dağıttıklarını söyledi.

     
    Her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelere destek olduklarını ifade eden Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, 

     "On bir ayın sultanı Ramazan paylaşımın ve yardımlaşmanın azami düzeye çıktığı bir ay. Biz de bu ayda ihtiyaç sahibi ailelerimizin sıkıntılarını bir nebze de olsa giderebilmek ve onların dualarını almak istedik. Ramazanda yetim, engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi ailelere 6 bin iaşe paketi dağıttık" dedi.

    Kocasinan Belediyesi bünyesinde hazırlanan paketlerin, kimseyi rencide etmeden tek tek dağıtıldığının altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, "Kocasinan Belediye sınırları içerisinde belirlenen ihtiyaç sahiplerine dağıttık. İzdiham yaşanmaması ve kimseyi rencide etmemek için de kolileri tek tek teslim ettik. Her yıl ihtiyaç sahiplerine iaşe yardımı yapıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla bu yardımları yaptık" şeklinde konuştu.

    Kolilerde genellikle kuru gıda yardımı yaptıklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, "Kolilerimizi genelde kuru gıda paketi olarak hazırladık. 17 kg?lık iaşe paketlerinde 2 kg şeker, 1 kg çay, 1 kg siyah zeytin, 2 kg kuru fasulye, 2 kg pirinç, 2 kg nohut, 2,5 kg makarna, 2 kg kırmızı mercimek, 2 litre ayçiçek yağı ve 1 kg da domates salçası bulunuyor. Bu mübarek ayda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza afiyet olsun. Ramazan ayının Müslüman alemine ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum" diyerek sözlerini bitirdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.