|   | 
  • ÇOLAKBAYRAKDAR BİRİM ÇALIŞMALARINA KATILDI


    ÇOLAKBAYRAKDAR BİRİM ÇALIŞMALARINA KATILDI
    Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediye hizmet binasında faaliyet gösteren birimlerin çalışmalarına katıldı, projelerin her aşamasında omuz omuza gayret göstereceklerini söyledi.




    Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediye hizmet binasında faaliyet gösteren birimlerin çalışmalarına katıldı, projelerin her aşamasında omuz omuza gayret göstereceklerini söyledi. 

    Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan'da hayatı kolaylaştıracak, yaşanabilir bir şehir haline getirecek projelerin; hazırlanması, analizi, yürütülmesi ve kontrol aşamalarının gerçekleştirildiği birimlerin çalışmalarına katılıp, yönetici ve personelle beraber gayret göstererek sinerji oluşturacaklarını belirtti.
    Projelerin her aşamasında personelle bir araya gelmenin, çalışmalara katılmanın personele büyük bir moral ve motivasyon kazandıracağını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, "Bu dayanışma bir sinerji oluşturmanın yanında hizmetin kalitesini artıracak, sunum süresini de kısaltacak. Belediye hizmet binasına gelen vatandaşların memnuniyetle ayrılması için de önemli bir faktör olacak. Vatandaşımızı; güler yüzle karşılayıp, ağırlayıp, güler yüzle uğurlayacağız" dedi.
    Başkan Çolakbayrakdar, birimlerde katıldığı çalışmalarda personele, işi yürütürken verdikleri kararda hukuk ve adalet çerçevesinde hareket etmekle birlikte vicdanının sesini de dinlemeleri gerektiğine dikkat çekerek, "El birliğiyle, güç birliği oluşturacağız. Sunduğumuz hizmetlerin kalitesini artırırken insanlarımızın da duasını alacak, görevimizi layıkıyla yerine getirmiş olacağız. Her zaman yanınızdayım, omuz omuza yaptığımız işi daha da üst seviyelere taşıyacağız" şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.