|   | 
  • Çolakbayrakdar çifti meydanı boş bırakmıyor


    Çolakbayrakdar çifti meydanı boş bırakmıyor
    Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve eşi Fatma Çolakbayrakdar, demokrasi nöbetinin başladığı ilk günden itibaren Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarla birlikte nöbet tutuyor.

    Toplumun bütün kesimlerinden vatandaşın katıldığı ve renkli görüntülerin oluştuğu demokrasi nöbetinde Başkan Çolakbayrakdar ve eşi Fatma Çolakbayrakdar, vatandaşları yalnız bırakmıyor. Çolakbayrakdar ailesinin bu tutumu, vatandaş tarafından ilgiyle karşılanıyor.
     
    Ellerinde Türk bayraklarıyla nöbet tutan vatandaşların fotoğraf taleplerini de geri çevirmeyen Başkan Çolakbayrakdar, “Birliğimizi ve beraberlerimizi bozmaya çalışanlara karşı, vatandaşlarımız her gece meydanlarda toplanarak tepkisini ortaya koymaya devam ediyor. Bizdeki bu kardeşlik ruhu olduğu sürece hiçbir güç hain emellerineulaşamaz.Yüreklerimizde vatan sevgisi olduğu sürece hiçbir güç ülkemizi bölemez.
     
    Başkomutanımız,Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci bir emrine kadar meydanları boş bırakmayacağız. Ülkemizin geçirmekte olduğu bu zor günlerde birlik ve beraberlik örneği gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
     
    Sabahın ilk ışıklarına kadar meydanları terk etmeyen vatanseverlere Başkan Çolakbayrakdar, kendi elleriyle çorba, sandviç, su ve çeşitli yiyecekler ikram etti.
     
    Kocasinan Belediyesi temizlik ekibi de günün ağarmasıyla birlikte modern araçlarla çevreyi temizleyerek alanı, akşam devam edecek olan demokrasi nöbetine hazır hale getirdi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.