|   | 
  • Çöp Değil Bayat Ekmek Koyalım!


    Çöp Değil Bayat Ekmek Koyalım!
    Melikgazi Belediyesi tarafından örnek alınacak bir uygulama olarak hayata geçirilen Bayat Ekmek Toplama kutularının amacının dışında kullanılması, kampanyaya katılacak olanların da önünü kesiyor.

    Ülkemizin en büyük sorunlarından birisi olan ekmek israfının önüne geçmek amacıyla başlatılan uygulama, birçok konuda olduğu gibi bu konuda da toplumsal bilinçsizliğe kurban gidiyor.

    Üzerinde ‘Çöp atmayınız’ uyarısı bulunmasına rağmen plastik poşetten cam şişeye, çikolata kağıdından sigara kutusuna kadar her türlü çöpün atılması, bu organizasyona katkı sağlayacak iyi niyetli kişilerin de önünü kesiyor. Kutuda, ellerindeki bayat ekmeği koyacak yer kalmadığını ve atılan çöpler nedeniyle hijyenik ortamın kaybolduğunu belirten vatandaşlar, çöp atanlardan olaya biraz daha duyarlı yaklaşmasını bekliyor.

    Belki de bu şekilde hem ekmek israfının önüne bir nebze olsun geçilmiş olacak hem de bayat ekmekler ekonomiye kazandırılmış olacak.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.