|   | 
  • Cumhuriyetimizin 90. Yılı Kutlu Olsun


    Cumhuriyetimizin 90. Yılı Kutlu Olsun
    Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Cumhuriyetimizin 90. yıldönümü nedeni ile yazılı bir açıklama yaparak, tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı?nı kutladı.

     Başkan Boydak açıklamasında şu ifadeleri kullandı; ?Bugünlerin önemini etrafımızda yaşanan gelişmeleri gördükçe daha iyi anlıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Yüce Atatürk ve arkadaşlarının Türkiye?nin geleceği için ne kadar önemli, ne kadar büyük bir yatırım yapmış olduklarını bir kez daha anlamış olduk.

     Maalesef etrafımızdaki siyasi konjonktür çok hoş değil. Özellikle Orta Doğu bölgesindeki komşularımızda yaşanan olumsuzluklar devam etmekte. Ama biz her geçen gün daha da gençleşen, yıllar geçtikçe daha da iyi anladığımız cumhuriyet rejimimize sahip çıktık, bundan sonrada sahip çıkmaya devam edeceğiz.

     Ben bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, başta vatanımızın kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyorum? 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.