|   | 
  • Dan Petrescu'nun ekibi


    Dan Petrescu'nun ekibi
    Hes Kablo Kayserispor'un yeni teknik direktörü Dan Petrescu 5 yardımcı ile çalışacak.

     

    Hes Kablo Kayserispor takımında göreve başlayan Dan Petrescu'nun çalışacağı ekip belli oldu. 53 yaşındaki Rumen teknik direktör, Kayserispor'da 5 yardımcı ile görevini sürdürecek.
    Romanya'dan 3 yardımcı antrenör getiren Dan Petrescu, Hes Kablo Kayserispor'un son 2 maçında takımın başında yeralan antrenör Uğur Kulaksız'ın kendi ekibinde olmasını istediği, yönetimin de bu isteğe olumlu yanıt verdiği öğrenildi.
    Hes Kablo Kayserispor'da ilk idmanına çıkan Dan Petrescu'ya bu sezon Costin Romeo Curelea, Valeriu Bordeanu, Aurelian Bogdan Aldea, Uğur Kulaksız ile kaleci antrenörü Ivko Gançev yardımcılık yapacak.

    Pedro Henrique Antep'te oynayacak

    Hes Kablo Kayserispor takımının Brezilyalı futbolcusu Pedro Henrique, Gaziantep deplasmanında forma giyebilecek.
    Süper Lig'de son 2 maçında 6 puan alan Hes Kablo Kayserispor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Gaziantep FK maçı hazırlıklarına başladı. Yeni teknik direktörü Dan Petrescu nezaretinde çalışan sarı kırmızılı takımda sarı kart cezalısı Pedro Henrique takımındaki yerini alabilecek.
    Kart cezalısı olduğu için Yeni Malatyaspor maçında forma giyemeyen Brezilyalı futbolcu, Cumartesi günkü maçta takımındaki yerini alabilecek.
    Bu sezon Süper Lig'de 12 maçta görev alan ve takımı adına 4 gol atan Pedro Henrique, 1 kez kırmızı kart görürken 4 kez de sarı kart gördü.

     

    Campanharo tedavi oluyor

    Hes Kablo Kayserispor'un Brezilyalı futbolcusu Campanharo tedavi görüyor.
    Süper Lig'in 19.haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak olan Hes Kablo Kayserispor'da Brezilyalı futbolcu Gustavo Campanharo tedavi altına alındı. Geride kalan Yeni Malatyaspor maçında hafif sakatlık geçiren ve bacağında sakatlık oluşan Brezilyalı orta saha futbolcusunun Gaziantep FK maçına kadar ağrılarından kurtulması için çaba sarfediliyor.
    Son 2 maçta alınan galibiyetlerle mücadelesi ile önemli rol üstlenen Gustavo Campanharo, "Sakatlığım geçmesini ve Gaziantep deplasmanında oynamak istiyorum. Takım olarak iyi bir çıkış yakaladık. Bunu sürdürmek istiyoruz. Bu durumda forma giymek hedefindeyim" dedi.

     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.