|   | 
  • “Darbe İstismarcılarına”na Dikkat


    “Darbe İstismarcılarına”na Dikkat
    Darbe Girişiminin Ardından Yöntem Değiştiren Dolandırıcılar, aradıkları kişilere "Adınız Darbeciler Listesinde" Diyerek Mağdur Ediyor

    15 Temmuz darbe girişiminin ardından kendisini polis, savcı, asker olarak tanıtarak dolandırıcılık yapmak isteyenlere karşı emniyet yetkilileri dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulunuyor.

    Darbe girişiminin başarısız olmasının ardından bazı art niyetli kişiler, bu girişimi masum vatandaşın aleyhine kullanarak iyi niyetlerinden faydalanmaya çalışıyor.

    Daha önce adlarının terör örgütüne karıştığı, veya banka hesaplarının terör örgütünün eline geçtiği gibi farklı yöntemlerle binlerce insanı mağdur eden dolandırıcılar, şimdide darbe girişimini bahane ederek insanları dolandırmaya çalışıyor.

    İnsanları cep telefonuyla arayan dolandırıcıların, aradığı kişinin adının darbeye karıştığını, darbeciler listesinde isimlerinin olduğunu söyleyip korku salarak bankaya para yatırılması veya bir yere altın bırakılması istediği öğrenildi.

    Emniyet yetkilileri kesinlikle bu tür kişilere itibar edilmemesi ve böyle bir durumla karşılaşılması halinde en yakın polis karakoluna veya 155 polis imdat hattına başvurulmasını istiyor.

     




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.