|   | 
  • Davutoğlu: Bu çakallar...


    Davutoğlu: Bu çakallar...
    Başbakan Ahmet Davutoğlu il başkanları toplantısında konuştu. Davutoğlu konuşmasında, 20-23 Temmuz günlerini unutamadığını söyleyerek “bu çakalların” hepsinin bir anda birlikte olduğunu kaydetti.

    Ak Parti İl Başkanları toplantısında konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Hakkari Dağlıca’daki Oramar Tepesi’nde görevli olan komutanların yaptığı telsiz konuşmalarını aktardı. 
     
     
    Davutoğlu, komutanlara ‘çok yoruldunuz, artık nöbeti devredin’ denildiğini, komutanların ise 'bayrağımızı oraya dikmeden nöbeti devretmeyiz’ dediğini ifade etti.
     
     
    Davutoğlu şöyle konuştu; ‘’1 Kasım sonrası güvenlik operasyonu sonrası yapılan telsiz konuşmasına bakın: Oramar Tepesi'ne yapılan operasyonlarda komutanlar şöyle diyor: “Çok yoruldunuz. Artık nöbet değişimi yapın” denildiğinde ‘’Bayrağımızı oraya dikmeden nöbeti devretmeyiz.” dediler. Kahraman askerlerimiz dağlarda zor şartlarda engelleri aşarken seçim hükümetinde bile yer almayı reddettiler.’’
     
     
    Bu Çakallar...
    Başbakan Ahmet Davutoğlu il başkanlarına hitap ettiği konuşmada, “Milletimize şükran borçluyuz. Çakallar puslu havayı sever. Bir takım çakallar ortaya çıktı.” dedi ve 20-23 Temmuz günlerini unutamadığını söyleyerek “bu çakalların” hepsinin bir anda birlikte olduğunu kaydetti.
     
     
    Davutoğlu,  "Bu ülke terörden temizleninceye kadar mücadelemiz kararlılıkla sürecek" dedi.
     
     




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.