|   | 
  • Davutoğlu: Emri ben verdim vurdular!


    Davutoğlu: Emri ben verdim vurdular!
    Ak Parti grubunda konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Rus uçağının Türk jetleri tarafından vurulmasıyla ilgili "Emri bizzat ben verdim" açıklamasında bulundu.

    Başbakan Davutoğlu, Ak Parti grup toplantısında sınır ihlali yapan Rus savaş uçağının düşürülmesiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Tüm uyarılarımıza rağmen dikkate almayan uçak hava kuvvetlerimiz tarafından düşürülmüştür. Yaptığımız toplantılarda ne yapacağımızı bizzat TSK'ya ben ilettim" dedi.

     

    Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları;

    Türk kara ve hava sahasının ihlali suretinde kararlılığımızı açıkca ifade ettik. Angajman kurallarımız tüm dünya tarafından bilinmektedir. Rusya tarafından da bilinmesine rağmen uyarılarımız dikkate alınmamıştır. Bu uçak tehdit olarak algılanmış, angajman kuralları uygulanmıştır. TSK'ya emri bizzat ben verdim. Bu ihlaller gerçekleşiyorsa, tüm tedbiri almak hakkımız, milletimize karşı görevimizdir."

     

     

     




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.