|   | 
  • Davutoğlu Kayseri'de


    Davutoğlu Kayseri'de
    Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Kayseri'ye geldi. Esnaf ziyareti gerçekleştiren Ahmet Davutoğlu, ziyareti sırasında kendisiyle konuşan vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

    Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu birlikte Kayseri'ye geldi. Esnaf ziyareti gerçekleştirerek, vatandaşları dinleyen Ahmet Davutoğlu'na, Gelecek Partisi İl Başkanı Zülküf Arslan, il ve ilçe teşkilatı mensupları eşlik etti. 
     
    "KAYSERİLİLER EKMEĞİNİ TAŞTAN ÇIKARAN VE ZOR ŞARTLARDA BİLE DİK DURABİLEN YİĞİT İNSANLARDIR."
    Emekliler, çiftçiler ve esnaflardan duyduğu sıkıntılar hakkında konuşan ve Kayseri insanının zor şartlar altında bile mücadele ettiğini vurgulayan Davutoğlu, "Erciyes'in eteklerinde Selçuklu'nun kalbi, benim asli memleketim olan Kayseri'ye bir kez daha gelmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Kayseri zirvelerin şehridir ve bütün dünyada ticaret yapmasını sağlayacak kadar gelişmiş bir yerdir. Kayseri gözümüzün nuru, gönlümüzün sururu ve ülkemizin ufkudur. Ekim ayında Türk siyasetinde yeni bir dönem başlıyor ve sizlerin de gördüğü gibi emekliler feryat ediyor nasıl geçineceğiz diyerek. Çiftçimiz mazot ücretlerine gelen zamlardan, esnaflar işsizlikten feryat ediyor. Kayseri'de böyle bir feryat varsa Türkiye'nin her yerinde çok daha büyük feryatlar var demektir. Çünkü Kayserililer kolay şikayet etmeyen, ekmeğini taştan çıkaran ve en zor şartlarda bile ayakta kalabilen yiğit insanlardır. Ülkemizin bu şartlara gelmesine sebep olan en önemli eksiklik ekonomi yönetimindeki büyük hatalar, cehalet, merkez bankasının 3 yılda 4 kez değiştiren bir anlayış, enflasyonu, kuru, döviz arasındaki dengeyi bozup üçünü bir anda yükselten bir anlayış, bir cehaletle karşı karşıyayız" dedi.
     
    "BİZ SİYASETE LÜKS, ŞATAFAT İÇİN GİRMEDİK"
    Siyaset yapmalarındaki amaçları hakkında konuşan Davutoğlu, "5 yıl önceki ülkeyi bıraktığımız şekle bakıldığında doların 2.80 TL'den, 9 TL'ye enflasyonun 3.2'den %44'e, üretici enflasyonu, tüketici enflasyonu 5.5'tan 19.58'e çıktığı bir tabloyla karşı karşıyayız. Her geçen gün milletin umudunu kıran lüks, şatafat israftır. Biz siyasete lüks ve şatafat için girmedik. Biz siyasete, Hz. Ömer adaleti için, yolsuzluklarla, yasaklarla, yoksullukla mücadele için girdik. Ancak bugün maalesef yoksulluk diz boyu, yolsuzluk her yerde, yasaklarsa insanların konuşmasını bile engelleyecek düzeyde. İşte bunun için yola çıktık. Ülkeye yeniden bereketi getirecek bir siyasi yolculuğa çıktık." şeklinde konuşmasını sonlandırdı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.