|   | 
  • Demet Öztürk:Hırçınız


    Demet Öztürk:Hırçınız

    Kayserispor Süper ligde 6 hafta sonunda gördüğü 5 kırmızı kartla rekora gidiyor.
    Ligde galibiyeti bulunmayan 2 takımdan biri olan Sarı-kırmızılılar sadece puanda değil tüm istatistiklerde dibe vurdu.
    Kayserispor’un zirve yaptığı tek istatistik ise futbolcuların gördüğü sarı ve kırmızı kartlar!  
    Sarı-kırmızılı futbolcular 6 haftada  13 sarı 5 kırmızı kartla zirvede.  Kayserispor’un en hırçını ise 2 kırmızı kartla Pedro Henrique. Henrique’nin oyun dışı kaldığı  Galatasaray ve Konya maçlarında ikinci sarı kartı hakeme itirazdan görmesi de bir başka istatistik…
    Kayserispor sadece Ankaragücü maçında rakipten daha fazla topa sahip olmuş. Sarı kırmızılılar hem iç sahada hem deplasmanda oyun üstünlüğünü rakibe bırakıyor,  90 dakikaya en fazla 400 pas sığdırabiliyor.
    Tüm bu istatistikler gösteriyor ki, Kayserispor ligin pas yüzdesi ve sayısı en düşük takımı. Sahada koşmayan, mücadele etmeyen, yardımlaşmayan, paslaşamayan, orta yapmayan, şut atmayan, kademeye girmeyen bir Kayserispor’dan söz ediyoruz.

     


    Kayserisporlu futbolcuların hırçınlığı da buradan geliyor belki. Ayaklar çalışmayınca çeneler çalışıyor.
    Galatasaray maçında hem Umut, hem Henrique hakeme itirazdan atıldı. Konya maçında bu kez hem Mensah hem Henrique itirazdan oyun dışı kaldı.
    Görülen her kırmızı kart, bir sonraki haftaya da yansıyor. Kayserisporlu futbolcular bunu düşünemeyecek kadar profesyonellikten uzak.
    Geride kalan 6 maç skordan çok, oyun olarak taraftarı mutsuz etti. Kayserispor’a gönül verenler, takım kazanamadığı için değil, mücadele etmediği için karamsarlığa kapıldı.
    Taraftarı yeniden umutlandırmak, yönetim, teknik kadro ve futbolcuların elinde. Ama şuana kadar yapılan açıklamalar da çok tatmin edici değil açıkçası…
    Göztepe maçı öncesi ya da sonrası neler yaşanır bilinmez. Ama Kayserispor’un kötü gidişe dur demek adına radikal kararlar alması şart.
    Hakem hatalarına sığınarak belki birkaç hafta daha gidersiniz, peki ya sonra..?
    Kimse tribüne oynanmasın. Kayserispor’da işler kötü gidiyor. Diğer deyimle kral çıplak..



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.