|   | 
  • Demirciler Sitesinde asfaltlama çalışması


    Demirciler Sitesinde asfaltlama çalışması
    Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince Demirciler Sitesinde yapılan yol düzenleme, genişletme, çevre düzenleme ve asfaltlama çalışması ile esnaf dostu olduğunu bir kez daha kanıtladığını söyledi.

     
    Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince Demirciler Sitesinde yapılan yol düzenleme, genişletme, çevre düzenleme ve asfaltlama çalışması ile esnaf dostu olduğunu bir kez daha kanıtladığını söyledi. 

    Esnaf sitelerine ve esnafa büyük önem verdiklerini küçük de olsa ekonomiye ve istihdama katkı sağlayan işletmelerin son derece önemli olduğunu hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç ?Demirciler Sitesinde yapılan yol ve çevre düzenleme ve yol genişletme çalışmaları ile bu bölgede önemli bir yatırım yerine getirdik. Genişleyen ve büyüyen esnaf siteleri zaman içerisinde bölge alanı olarak yenilenmesi gerekmektedir. Demirciler sitesinde yer alan tüm yollarda 40 bin ton alt yapı malzemesi kullanarak yolların zeminini yeniledik. Doğalgaz hattı döşendi. İçme suyu şebekesi yenilendi. Yağmur suyu kanalları yenilendi ve kanalizasyon hattı genişletildi. Şu anda yol düzenleme çalışması da tamamlanarak asfaltlama çalışmasına başlanıldı. Esnaf sitelerine yapılan yatırımlar ile belediyemizin esnafa verdiği önemi göstermektedir. Ayrıca bu tür yatırımlar aynı zamanda üretime ve ekonomiye yapılan yatırımlardır ? dedi.

    Demirciler Sitesi Esnafı ise yapılan çalışmanın yerinde bir çalışma olduğunu esnaf talep etmeden belediyenin bu hizmeti yaparak adeta esnafa jest yaptığını ve güvenli ve seri ulaşım için yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiklerini söylediler.

    Demirciler Sitesine yüklü ve tonajlı araçların giriş çıkış yaptığını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, bu neden ile yolun stabilize ve alt yapı dolgu malzemesi kalınlaştırdıklarını kaydetti.
    Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Demirciler Sitesine yapılan çalışmanın bölge halkına ve demirciler sitesine hayırlı olmasını dileyerek yatırımların devam edeceğini sözlerine ekledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.