|   | 
  • Deniz Çoban’dan Süleyman Hurma’ya: Telef Etmediğin Takım Kalmadı


    Deniz Çoban’dan Süleyman Hurma’ya: Telef Etmediğin Takım Kalmadı
    Deniz Çoban, hakemliği bırakmasının ardından kendisine “İyi oldu. Telef etti milleti.” diyen Süleyman Hurma’ya Twitter üzerinden, “Telef etmediğin takım kalmadı.” dedi.

    Eski hakem Deniz Çoban, hakemliği bırakmasının ardından kendisine “İyi oldu, 10 senedir telef etti milleti.” söylemleriyle eleştiren Süleyman Hurma’ya, Twitter üzerinden göndermede bulundu. 

     

    Deniz Çoban, bugün Trabzonspor ile ilişkisini kesen Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın kendisi ile ilgili söylediklerini hatırlattı ve bir göndermede bulundu. Çoban’ın attığı tweet şöyle: “Hakemliği bırakınca Süleyman Hurma, ‘İyi oldu on senedir telef etti milleti' dedi. Şimdi bende ona “telef” etmediğin takım kalamdı desem, olur mu?"




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.