|   | 
  • Depremde Çayını Alıp Dışarı Kaçtı!


    Depremde Çayını Alıp Dışarı Kaçtı!
    Bursa'nın Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde panikle çayını alıp dışarıya kaçan esnaf Bledjan Shtufi, yaşadığı anları İhlas Haber Ajansı'na anlattı.

    Elektrikli ev aletleri servisi sahibi Shtufi, önceki 6 Şubat depremlerinden sonra sürekli teyakkuz halinde olduklarını belirtti. Deprem anında içeride çay içtiklerini ve hızlıca dışarıya kaçtıklarını ifade eden Shtufi, bu hareketin kendiliğinden bir refleks olduğunu dile getirdi.
     
    Shtufi, normalde depremden korkmayan biri olduğunu ancak o anki durumun etkisiyle çayı alıp dışarıya çıktıklarını söyledi. 6 Şubat depreminin yarattığı üzüntüyü yaşadıklarını belirten esnaf, yaşadıkları anın sosyal medyada konuşulduğunu ve insanları gülümsetmiş olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Bu olayın bir farkındalık yaratma amacı taşıdığını ve insanlara olumlu bir etki bırakmışsa ne mutlu olduğunu vurgulayan Shtufi, fenomen olma niyetlerinin olmadığını, sadece bir farkındalık oluşturdukları için mutlu olduklarını sözlerine ekledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.