|   | 
  • Derbide 3 puan Beşiktaş'ın


    Derbide 3 puan Beşiktaş'ın
    Süper Lig'in ilk haftasında Trabzonspor, Medical Park Stadı'nda Beşiktaş'ı konuk etti. Bir kırmızı kartın çıktığı ve bir penaltının verildiği karşılaşmada gülen taraf 3-1'lik sonuçla siyah beyazlılar oldu.

    Beşiktaş'a galibiyeti getiren goller 28. dakikada Boyd, 64. dakikada penaltı vuruşu sonrasında Mensah ve 74. dakikada Lens'ten geldi. Trabzonspor'un tek sayısını ise 86. dakikada Abdülkadir Ömür kaydetti.

    Bordo mavili ekipte penaltıya sebebiyet veren Brezilyalı futbolcu Flavio, mücadelenin 63. dakikasında ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı.

    OĞUZHAN ÖZYAKUP MAÇI TAMAMLAYAMADI

    Öte yandan karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Oğuzhan Özyakup, 50. dakikada rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrasında sakatlanarak oyundan çıktı.

    Mensah, Beşiktaş formasıyla siftah yaptı

    Süper Lig'in ilk haftasında Trabzonspor deplasmanına giden Beşiktaş, karşılaşmanın 64. dakikasında 2-0 öne geçerken, yeni transfer Mensah, siyah-beyazlı formayla siftah yaptı.

    Süper Lig'de sezonun açılışını Trabzonspor deplasmanında yapan Beşiktaş, karşılaşmanın 64. dakikasında penaltı golüyle 2-0'ı yakaladı. 61. dakikada Beşiktaş'ın korner kullandığı sırada Atiba, Flavio tarafından düşürülünce, Ali Şansalan pozisyonu tekrar izlemeye karar verdi VAR'da pozisyonu kontrol ettikten sonra penaltı noktasını gösterdi. Kazanılan penaltı atışında 64. dakikada yeni transfer Mensah topun başına geçti ve soğukkanlı bir vuruşla, topu ters köşeye göndererek fileleri havalandırdı ve Beşiktaş formasıyla çıktığı ilk lig maçında golle tanıştı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.