|   | 
  • DEVELİ DOĞALGAZA KAVUŞUYOR


    DEVELİ DOĞALGAZA KAVUŞUYOR
    Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun aldığı karar ile Kayseri Gaz tarafından Develi İlçesini de doğalgaz dağıtım bölgesine dahil etmesine izin verildiği belirtildi.

     Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkanı Recep Özkan; ?Develi Belediye Meclisinin Haziran ayı olağan toplantısında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından ilçemize doğal gaz getirilmesi için 4646 Sayılı Doğal Gaz Piyasa Kanununa göre EPDK tarafından dağıtım lisansı verilen Kayseri Gaza gerekli iznin verilmesi talebi oy birliği ile kabul edildi. Kayseri Gaz tarafından EPDK ya 3 Haziran 2013 tarih ve 13/585 sayılı yazı ile yapılan başvuru olumlu karşılanmış olup Kayseri Gaz tarafından Develi İlçemizin de Doğalgaz dağıtım bölgesine dahil edilmesine izin çıkmıştır. Emeği geçen, katkısı olan herkese belediyemiz ve ilçe halkımız adına teşekkür ediyorum? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.