|   | 
  • Develi emniyetinden sürücülere eğitim


    Develi emniyetinden sürücülere eğitim
    Develi Kaymakamlığının talimatı ile Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri tarafından ilçe genelinde öğrenci servisi sürücülerine eğitim verildi. Develi Belediyesi Mustafa Aksu Kültür Merkezi'nde düzenlenen seminerde trafik ekipleri, yaklaşık 200 öğrenci servisinin şoförüne trafik kuralları ile ilgili bilgi verdi.

    Programda konuşan Emniyet Müdürü Ahmet Sert, öğrenci servislerinin eğitime katkısının önemine dikkati çekerek, ''İlçemizde taşımalı eğitim yapan kurumlara, öğrenci taşıyan servis araçlarına yönelik denetim çalışmaları sürmektedir. Düzenli şekilde yapılan denetimler ile öğrencilerimizin güvenli şekilde yolculuk etmeleri amaçlanmaktadır. Eğitim sonrası okul önlerinde denetimlere başlayan ekipler servislerde gerekli belgelerin kontrolü ve servislerin güzergah izinleri ve yetki belgelerinin kontrollerini yaptılar. Evraklarında eksiklik bulunan üç sürücü hakkında işlem başlattılar'' diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.