|   | 
  • Develililer Derneği ‘nin Yeni Başkanı İsmail Arslan


    Develililer Derneği ‘nin Yeni Başkanı İsmail Arslan

    Develililer Derneği’nde yapılan genel kurul toplantısında başkanlığa İsmail Arslan seçildi.

    Kalabalık bir katılımla gerçekleştirilen toplantıda başkanlığa seçilen İsmail Arslan, amaçlarının derneğin Kayseri’de Develililerin güçlü sesi olmasını devam ettirmek olduğunu söyledi.

    Başkanlığa seçildikten sonra genel kurul üyelerine hitaben bir teşekkür konuşması yapan İsmail Arslan, görevi devraldığı Ahmet Özyalçın ve arkadaşlarına teşekkür ederek, “Ben öncelikle bana bu görevi layık gören değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. 2 yıldır büyük fedakarlıklarla derneğimizin çalışmalarını yürüten başta başkanımız Ahmet Özyalçın olmak üzere yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca bugüne kadar görev yapan tüm diğer başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine de teşekkür ediyor, sağlık ve huzur dolu ömürler diliyorum” dedi.

    “DEVELİLİLERİN GÜÇLÜ SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

    Derneğin, Kayseri’de Develilerin güçlü sesi olmaya devam etmesi yönünde çalışmalar yapacaklarını ifade eden Başkan Arslan, tecrübeli ve yeni arkadaşlardan kurulu bir yönetim oluşturduklarını ifade ederek, “Bize layık gördüğünüz bu onurlu görevde siz değerli hemşehrilerimize layık olmak ve devraldığımız bu bayrağı daha iyi yerlere taşımak birinci önceliğimiz olacaktır. Adil ve güvene dayalı işbirliğini sağlamak, dayanışmayı güçlendirmek, paylaşımı artırmak, yapıcı eleştirileri dikkate almak en önemli hedefimiz olacaktır. Tarafsız, kendi kararlarını kendi veren, sivil, katılımcı, kapsayıcı ve kuşatıcı bir dernek olarak faaliyetlerimizi yürütmeye devam edeceğiz. Derneğimiz, Kayseri’de Develilerin güçlü sesi olmaya devam edecektir. Hemşehrilerimizin buluşma, kaynaşma yeri olan derneğimiz, her türlü yenilik ve danışmanlık için öncülük yapacaktır. Derneğimizin yeni yönetimi bu misyona uygun olarak Kayseri’nin dört bir yanından ve her alandan güçlü temsilcileri alarak oluşturduk. Geçmişin tecrübeli yöneticileri ve aramıza aldığımız yeni arkadaşlarımızla beraber derneğimizi bu zengin birikim ve tecrübeyle büyüteceğiz” diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.