|   | 
  • Dikkat! Kayseri'de su kesintisi


    Dikkat! Kayseri'de su kesintisi
    KASKİ Genel Müdürlüğü, Talas Harman Mahallesi'nde yürütülen çalışmalar sırasında yaşanabilecek su kesintisine karşı abonelerini uyardı.

    Bugün, Talas Harman Mahallesi, Okutan Caddesi'nin bir kısmı ile Emekevler Sokak'ta bulunan içme suyu borularını yenileme çalışmalarına başlanıldığını belirten KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, konu hakkında şunları söyledi:

     

    “Söz konusu çalışmaların yapılacağı bölgede altyapının yoğun olması, güzergâhların dar olması ve imar problemlerinin bulunması nedenleriyle zaman zaman arızalar meydana gelebilir. Bu durumda bölgede su kesintisi yaşanabilir. Olası bir su kesintisinde ise Bahçelievler, Yenidoğan ve Mevlana mahallelerinin bir kısmı, Kızılay Kan Merkezi ve Göğüs Hastanesi etkilenebilir” dedi.

     

    Batukan; bu mahallelerde ikamet eden vatandaşların olası bir su kesintisinde mağdur olamamaları için önceden tedbirler almaları gerektiğini sözlerine ekledi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.