|   | 
  • Dilek Doğan, son yolculuğuna uğurlandı


    Dilek Doğan, son yolculuğuna uğurlandı
    İstanbul Sarıyer'deki terör operasyonu sırasında polisin silahından çıkan kurşunla ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 25 yaşındaki Dilek Doğan'ın cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesi'nde düzenlenen törenin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.


    İstanbul?un Sarıyer ilçesinde düzenlenen terör operasyonu sırasında polisin silahından çıkan kurşunla ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Dilek Doğan'ın cenazesi, Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde toprağa verildi.

    Dilek Doğan'ın cenazesi dün İstanbul'da Boğaziçi Cemevi?nde düzenlenen törenin ardından Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesine sabah saatlerinde getirildi. İlçeye bağlı Türkçayırı Mahallesi'ndeki dedesinin evine getirilen Dilek Doğan'ın cenazesi slogan ve alkışlarla karşılandı. Babası Metin Doğan, annesi Aysel Doğan, ağabeyi Emrah Doğan ile yakınları gözyaşlarına boğuldu. Emrah Doğan, kız kardeşinin ölümünün kazayla yaşanmış bir olay olmadığını, siyasi bir cinayet olduğunu söyledi.

    Daha sonra kadınlar Dilek Doğan'ın tabutunu omuzlarına alarak taşıdı. Kadınların omuzlarında mezarlığa getirilen Dilek Doğan için helallik alındı. Ardından Doğan'ın cenazesi toprağa verildi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.