|   | 
  • Dilencilik yapan Suriyeliler kampa gönderildi


    Dilencilik yapan Suriyeliler kampa gönderildi
    Kayseri polisi, dilencilik yapan veya şehirde şiddet olayına karışan 20 Suriyeli mülteciyi Mardin'deki barınma kampına gönderdi.

     
    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü?nden yapılan açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince dilencilik yapan ve suça karışan Suriye uyruklu yabancılara yönelik çalışma yapıldığı belirtildi.

    Çalışmada, çeşitli suçlara karışan, dilencilik yapan, toplumun huzurunu bozan, kalacak barınacak yerleri olmayan, toplum hayatına entegre olamayan ve Kocasinan İlçesi Uğurevler Mahallesinde şiddet olaylarına karışan 20 Suriyelinin tespit edildiği belirtildi. Emniyet açıklamasında, sözkonusu Suriyeli mültecilerin Mardin'in Derik ilçesindeki barınma kampına nakledildiği açıklandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.