|   | 
  • Din Görevlilerinin Vaaz Kursu Sona Erdi


    Din Görevlilerinin Vaaz Kursu Sona Erdi
    Kayseri Pınarbaşı ilçesinde görevli İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlar için Merkez Karslı Camii okuma salonunda açılan yüz yüze vaaz kursu sona erdi.Kayseri İl Müftülüğü Rehber Uzman Vaizlerinden, İbrahim Halil Erdoğan'ın öğreticiliğini...

    Kayseri Pınarbaşı ilçesinde görevli İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlar için Merkez Karslı Camii okuma salonunda açılan yüz yüze vaaz kursu sona erdi.

    Kayseri İl Müftülüğü Rehber Uzman Vaizlerinden, İbrahim Halil Erdoğan'ın öğreticiliğini yaptığı kursa Pınarbaşı merkez ve köylerinde görev yapan, İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlara; yüz yüze vaaz ve sunum teknikleri hakkında geniş bilgi verildi.

    Kursla ilgili olarak İlçe Müftüsü Reşat Üstün, "Bu kursla beraber camilerimizde görevlilerimiz daha etkili ve daha verimli vaaz yaparak cemaati aydınlatacaklar. Yüz yüze vaaz kursu görevlilerimizin kendilerini geliştirmesine, vaazlara hazırlanırken okuyup araştırma yapacak bilgi edinmelerine bu bilgileri cemaatiyle paylaşmalarına vesile olacak.? dedi.

    Pınarbaşı İlçe Müftülüğünce düzenlenen yüz yüze vaaz kursuna 20 İmam Hatip ve Müezzin- Kayyım?ın katıldığı, 3 hafta süren kurs sonucunda kursiyerlere katılım belgeleri Müftü Üstün tarafından verildiği bildirildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.