|   | 
  • Doğaya Bir Katkı Da Öğrencilerden


    Doğaya Bir Katkı Da Öğrencilerden
    TEMA Vakfı Kayseri Temsilciliği Erozyonla Mücadele Haftası kapsamında Kadir Has Anadolu Lisesi öğrencilerine çevre eğitim semineri ve fidan dikim etkinliği düzenledi.

     Okul Müdürü Şemun Akman, "Şehrimizin güzide okullarından birisi olarak kaliteli eğitim vererek başarılı öğrenciler yetiştirmenin gayreti içindeyken öğrencilerimizin sosyal yönlerinin de gelişmiş olmasına büyük önem vermekteyiz. Bu tür sivil toplum faaliyetleri öğrencilerimizin sosyal yönden gelişimlerine ciddi katkılar sağlamaktadır etkinlikte emeği geçenlere çok teşekkür ederim" dedi.
    TEMA Vakfı Kayseri temsilcisi Abdulkadir Dağlı da yaptığı konuşmada "TEMA Vakfı, 20 yıldır Kasım ayında erozyon ve çölleşme tehlikesine dikkat çekmek ve yaşam anlamına gelen toprağa sahip çıkmak amacıyla Erozyonla Mücadele Haftası etkinlikleri düzenliyor. Ülke genelinde düzenlenen etkinliklerle toprak başta olmak üzere tüm doğal varlıkların korunmasının önemine dikkat çekiliyor. Bu çalışmalarda emeklerinizi esirgemeyen okul yönetimine, öğretmen ve öğrencilerine ve Kayseri Genç TEMA Kulübü gönüllülerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.