|   | 
  • Dolar ve Euro'da son durum


    Dolar ve Euro'da son durum
    9 Ocak Salı günü dolar fiyatları belli oldu. Dolar ne kadar? Euro ne kadar? soruları bugünlerde daha sık soruluyor. Dolar kuru devam eden olumlu seyrin ardından bugüne de sakin bir başlangıç yaptı. İşte merak edilenler haberimizde…

    İstanbul Kapalıçarşı'da 3,74 liradan alınan dolar 3,7420 liradan, 4,4770 liradan alınan euro ise 4,4790 liradan satılıyor. Önceki kapanışta dolar 3,7510 liradan, euro ise 4,4910 liradan satılmıştı.

    Dolar kuru geçtiğimiz hafta küresel piyasalardaki iyimserliğin etkisiyle Ekim sonundan bu yana en düşük seviyelerine gerilemişti.

    Ortalama kazançlar ise beklentiler paralelinde geldi. Buna göre ortalama saatlik kazançlarda aylık artış yüzde 0,3, yıllık artış ise yüzde 2,5 olarak gerçekleşti.  




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.