|   | 
  • Dolmuş sırası kavgasına hapis cezası


    Dolmuş sırası kavgasına hapis cezası
    Kayseri’de 2 şoförün dolmuş sırası kavgası hapis cezasıyla sonuçlandı. Şoför arkadaşını başından yaralayan sanık Mustafa K. (47), 5 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

    Olay, 11 Haziran 2011 Doğu Terminali’nde yaşandı. Dolmuş şoförü olan Remzi E. (36) ile Mustafa K. (47) sıra yüzünden kavga etti. Remzi E., eline geçirdiği plastik boruyla Mustafa K.’ye saldırdı. Boruyu ele geçiren Mustafa K., da Remzi E.’yi başından kalıcı hasar bırakacak şekilde yaraladı. Adliyeye intikal eden olay sonrası Mustafa K. hakkında 'yaralama' suçundan dava açıldı. 

     

    Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün karar duruşması görüldü. İddia makamı tutuksuz yargılanan sanığın, sadece yaralama suçundan değil adam öldürmeye teşebbüs suçundan da cezalandırılmasını istedi. Sanık Mustafa K., bir anlık sinir sonucu kavga ettiklerini ve öldürme kastıyla vurmadığını savunarak, beraatini istedi. Müşteki sıfatıyla mahkemede hazır bulunan Remzi E. de, şikayetçi olmadığını söyledi. 

     

    Yapılan yargılama sonunda mahkeme heyeti, sanık Mustafa K. hakkında 5 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına hükmetti.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.