|   | 
  • Dördüncü kez gözaltına alınan iş adamı tutuklandı


    Dördüncü kez gözaltına alınan iş adamı tutuklandı
    Kayseri’de sözde paralel yapıya maddi destek sağladığı iddiasıyla 4. kez savcının itirazıyla gözaltına alınan iş adamı H.K., Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. Tutuklamaya iş adamının avukatları itiraz edecek.

    Kayseri’de 6 ay içinde sözde paralel yapıyla ilişkisi olduğu, maddi destek sağladığı gibi iddialarla gözaltına alınan işadamı H.K., geçen hafta üçüncü kez gözaltına alınmıştı. 

     

    Emniyetteki ifadesinin ardından Adliye’ye sevk edilen iş adamı, savcılık tarafından tutuklanma talebiyle mahkemeye gönderilmişti. Gece yarısına kadar devam eden mahkeme sonucunda adli kontrol şartıyla serbest kalan H.K., savcının yeniden itirazı üzerine 4. kez gözaltına alındı. Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen işadamı tutuklandı. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

    1. A.Gül

      Namın yürüsün güzel insan, Allah seninle beraber... Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler...

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.