|   | 
  • Downhill Bisiklet Avrupa Kupası Heyecanı Başlıyor


    Downhill Bisiklet Avrupa Kupası Heyecanı Başlıyor
    Avrupa kıtası dışında ilk kez Kayseri’de gerçekleşecek IXS Downhill Bisiklet Avrupa Kupası Erciyes’in volkanik parkurlarındastar alacak.

    Uluslararası spor camiasının en prestijli organizasyonlarından olan IXS Downhill Avrupa Kupası heyecanı Türkiye’nin tek downhill bisiklet parkurlarının bulunduğu Erciyes Bike Park’tayaşanacak.

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Erciyes A.Ş tarafından Uluslararası Bisiklet Federasyonu (UnionCyclisteInternationale) UCI ve Türkiye Bisiklet Federasyonu işbirliği ile Türkiye’de ilk kez organize edilecek olan Avrupa Kupası, 8-9 Haziran tarihleri arasında Erciyes Dağı’ndaki zorlu parkurlarda nefes kesici görüntülere sahne olacak.

    Almanya, İsviçre, Romanya, İtalya, Slovenya, Polonya, Güney Kıbrıs, İran ve Türkiye’den yaklaşık 100 dağ bisikleti sporcusu Erciyes Bike Park içerisinde bulunan 1.760 metre uzunluğunda ve rampaların, taş merdivenlerin, sert dönüşlerin, tonluk kayaların bulunduğu özel hazırlanmış parkurda zorlu arazi şartlarına direnç göstererek şampiyon olmak için pedal basacaklar.

    16 yılı aşkın süredirAvrupa’nın tüm ülkelerinde organize edilen IXS Downhill Kupası dünyanın en büyük ve en uzun yarışları olma özelliği taşıyor.

    2 gün sürecek yarışlarda hem Downhill Türkiye Şampiyonları belirlenecek hem de Avrupa Kupası kazananları belirlenecek.

     

    Yarış programı ise şöyle;

    8 Haziran Cumartesi

    09.00 - 11.00 Zorunlu antrenman

    11.30 - 12.00 Downhill Türkiye Şampiyonası sıralama turları

    12.30 - 13.00 Avrupa Kupası Sıralama turları

    14.00 -15.00 Türkiye Şampiyonası Final yarışları

    9 Haziran Pazar

    09:00 - 10:30 Antrenman

    11.30 - 12.00 Avrupa Kupası Final

    12.30 Ödül Töreni



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.